Skip to Content

Instalarea sistemelor de canalizare

Монтаж систем канализации Sistemul de canalizare este necesar pentru funcţionarea oricărei clădiri. Instalarea sistemului decanalizare necesită exactitatea matematică, deoarece chiar şi o mică discrepanţa de normele de instalare poate duce la consecinţe extrem de neplăcute, în formă de scurgeri  şi  necesitate de curăţare. Compania noastra oferă toate tipurile de lucrările la instalaţia sistemelor de canalizare, precum şi înlocuirea conductelor de canalizare.

Instalarea sistemelor de canalizare include instalarea conductelor, obiectelor sanitare şi sistemelor de scurgere. Ca un sistem de canalizare să funcţionează eficient şi pe parcurs să nu necesită deservirile adăugătoere, instalarea trebue efectuată strict conform proiectului de lucru.

Experţii noştri au cele mai mari calificări, care ne permite să efectueze instalarea sistemelor de canalizare cu utilizarea materialelor moderne şi  tehnologii performante.

Compania «Teploimport-Moldova» efectuează instalarea şi întreţinerea ulterioară a sistemelor de canalizare. Multe dintre intreprinderi de proiectare şi construcţie s-au confirmat în calitatea lucrărilor noastre. Cu noi puteţi fi siguri că instalarea sistemului de canalizare vor fi puse în aplicare în timp.