Skip to Content

Modelul nou al radiatorului din aluminiu de la Fondital

 

Compania FONDITAL ® (Italia) - cel mai mare producator de radiatoare din aluminiu (mai mult de 25 de milioane pe an), a inventat metoda de prelucrare exclusiva a suprafetii interne. Acest lucru aduce la protejarea canalulul de apă intern și prevenirea coroziunii radiatorului din aluminiu. Soluții tehnice sunt protejate de 5 patente.

 

Radiatoare FONDITAL model S4 cu prelucrarea anti-coroziune Aleternum ® reprezinta o nouă eră de protecție totala si este sinonim de siguranta si indici inalte de transfer termic.

 

Radiator din aluminiu FONDITAL modelul S4 este o soluție excelentă pentru clădirile de locuit multietajate fiind-ca rezista la presiunea de spargere până la 60 bar.!!!, lipseste posibilitatea de contaminare (eliminat bazin), radiator încălzeste uniform si arata transfer termic îmbunătățit.

10 ani garanție!.

P. S. În radiatoare din aluminiu convenționale (fără tratament) coroziunea duce la formarea de acumulări de gaze (goluri de aer), care nu permit radiatorului sa se încălzească uniform și reduce transfer termic.

P.S. В обычных алюминиевых радиаторах (без обработки) коррозия приводит к образованию газовых скоплений (воздушные пробки), которые не позволяют радиатору разогреться равномерно и могут снизить его теплоотдачу.