Skip to Content

Instalarea sistemului de încălzire

Монтаж системы отопления

«Teploimport-Moldova» de peste zece ani specializează în instalarea sistemelor de încălzire.

O vastă experienţă permite profesioniştilor «Teploimport-Moldova», cu responsabilitatea deplină de a afirma că economiile la instalare profesională a sistemelor de încălzire pot duce cu uşurinţă la consecinţe foarte triste.

Sistemele moderne de inginerie necesită cerinţe ridicate asupra personalului care se ocupă cu instalarea şi întreţinerea în continuare. Pentru a efectua lucrările de instalare, ca o regulă, se utilizează instrumente speciale şi echipamente sofisticate de inginerie.

Instalarea sistemului de încălzire - este o etapă cheie în organizarea sistemului de încălzire a clădirii. Amenajarea a sistemului de încălzire se probează în faza de proiectare a sistemelor de inginerie ale obiectului. Instalarea sistemelor de încălzire include instalarea şi interfaţare a tuturor componentelor: instalarea cazanului (pe gaz, pe combustibil lichid, pe combustibil solid sau combinat) şi echipamentelor de încălzire suplimentare,  instalarea conductelor, instalarea radiatoarelor (de perete şi încorporate).

Costul instalării a sistemului de încălzire depinde de tipul şi aria obiectului de încălzire şi de alegerea materialelor. Experienţa şi calificările a profesioniştilor responsabili de instalarea sistemelor de cazangerie - este, de asemenea, un factor foarte important care afectează durabilitatea şi costurile de întreţinere în viitor a sistemelor de încălzire.

Experţii «Teploimport-Moldova» de multe ori se confruntă cu o situaţie în care, din cauza la nivel scăzut de calificare muncitorilor din construcţii şi de instalare prost executat, bine conceput sistem de încălzire nu funcţionează şi solicită demontarea, repararea şi instalarea conform documentaţiei de proiectare.

Vă atragem atenţia că nu toţi vânzătorii de cazane oferă servicii de instalarea acestora şi de organizare a sistemului de încălzire "la cheie"! «Teploimport-Moldova» dispune de personal calificat cu o experienţă vastă de lucru la obiecte de diferite niveluri de complexitate.

Deci, dacă doriţi să încălziţi casa dvs. fără probleme suplimentare -  adresaţivă la «Teploimport-Moldova»!